Speel zelf mee op de Olympische Spelen!

woensdag 19 december 2007

Man laat borstvergroting zetten op zijn been


Lane Jensen heeft op zijn been een tattoo van een vrouw. In de borsten op de tattoeage heeft hij nu kleine borstimplantaten laten zetten. Het lijkt alleen meer alsof hij zijn been ergens tegen gestoten heeft. Oordeel zelf maar, zou ik zeggen.

Dubbel smerig; naakte Paris Hilton introduceert wijn in een blikje


De hotel-erfgename Paris Hilton is naakt te zien in een advertentie die wijn in een blikje moet promoten. Je zult je afvragen: "Wie wil Paris Hilton nou naakt zien?" Maar dat zijn dan waarschijnlijk mensen die wijn uit een blikje willen drinken.

Eerst de Botox-bon, nu een erotisch kerstpakket


Het traditionele kerstpakket met blikjes ragout en vruchtjes lijkt uit de gratie, maar het erotisch kerstpakket is letterlijk en figuurlijk ‘hot’ te noemen.

Volgens erotiekshop Erotica met vestigingen in Hilversum en Amersfoort zijn de genotspakketten niet aan te slepen. Vooralsnog zijn het vooral particulieren die warm lopen voor dit orginele geschenk, en slechts een enkele werkgever.

In het prikkelende feestpakket zitten verder nog een vibrator, massageolie, blinddoeken, sexy lingerie voor man en vrouw, en 'andere speeltjes voor een warme kerst'. De goedkoopste variant kost 19,95 euro, ze zijn er ook voor 29,95, 39,95 en een super de luxe variant van 49,95 euro.

Sexy zwemster Laure Manaudou door ex-vriend naakt op internet gezet. Foto's!



De sexy zwemster, Laure Manaudou, is door haar ex, Luca Marin, op internet gezet. Hij heeft foto's van haar naakte lichaam verspreid omdat hij wraak wou nemen vanwege de "spectaculaire" manier waarop zij hem gedumpt had.

Britney Spears' 16 jarige zusje zwanger


Jamie Lynn Spears, het zusje van Britney is 12 weken zwanger. De "gelukkige" vader is haar vriendje waarmee ze al lang meeging. Hoe lang is lang als je pas 16 bent maar oke. De ouders van Jamie Lynn waren erg geschokt. Maar het belangrijkste vinden ze haar gezondheid. De tv carriere van Jamie zal even op stop moeten. Ze speelt in de serie Zoey 101, op Nickelodeon.