Speel zelf mee op de Olympische Spelen!

woensdag 26 december 2007

Bewust defecte condooms verspreid op school in KwaZulu Natal


Voor de tweede keer dit jaar zijn op een school in KwaZulu Natal defecte condooms verspreid. Het gevaar is dat de leerlingen deze condooms gaan gebruiken. Het gevolg kan zijn ongewenste zwangerschappen en de verspreiding van geslachtsziekten zoals HIV. In Afrika zijn de problemen met Aids al bijna niet te overzien. Als er dan ook nog mensen zijn die op deze manier bewust meehelpen aan de verspreiding van het virus is weinig hoop op een goede afloop.

Ontsnapte tijger valt mensen aan, 1 dode, 2 gewonden


Een tijger is ontsnapt uit de dierentuin van San Fransisco. Daarbij heeft hij 3 slachtoffers gemaakt waarvan er 1 meteen dood was. De tijger heeft vorig jaar al een verzorger aangevallen en wordt nu afgemaakt. Dit slaat echt nergens op want dat een tijger mensen aan kan vallen is een gegeven. Als je een tijger wilt hebben moet je er maar voor zorgen dat ie niet uit zijn kooi kan komen.

dinsdag 25 december 2007

China verbod op serveren sushi op naakte vrouw in restaurants


In China was het altijd mogelijk om je sushi niet te bestellen op een bord maar op een naakte vrouw. De regering vindt het echter nodig om hier een verbod op te leggen. Ze vinden het tegen de fatsoensnormen indruisen en het is in strijdt met de vrouwelijke rechten. Verschillende restaurants zijn al beboet. Het enige effect dat dit sorteert is volgens mij dat de prijs van dees en geen omhoog gaat. Want als er ergens vraag naar is, is er ook altijd wel een aanbod.

zondag 23 december 2007

Borat en Ali G moeten helaas dood


Sacha Baron Cohen moet noodgedwongen stoppen met de typetjes Borat en Ali G. Teveel mensen kennen de personages en dus lukt het niet meer om nog gasten voor de gek te houden. De Britse komiek zegt dat het is alsof hij afscheid moet nemen van een geliefde. Het ascheid valt ons ook zwaar. Het is jammer dat de typetjes verdwijnen maar Cohen slaagt er vast in een nieuw concept te bedenken.

Jessica Alba wil geen naaktfoto's laten maken tijdens zwangerschap


Ondanks het naakt en zwanger poseren van Christina Aguilera, Demi Moore en Britney Spears weigert Jessica Alba hun gedrag te volgen. Ze heeft de eerste dag na de bekendmaking van haar zwangerschap al drie aanbiedingen afgerwezen. Betekent dit nu dat ze wel naakt wil poseren als ze niet meer zwanger is? Want dan geef ik daar inderdaad ook de voorkeur aan.

Arts raakt baan kwijt na nemen foto van Penis patient


Een chirurg die een foto nam van de penis tijdens een operatie is nu zijn baan kwijt. Hij moest geopereerd worden aan zijn galblaas. Maar tijdens het inbrengen van de katheter zag de arts dat er HOTROD getattoeerd stond op de penis van de man. Daarom maakte hij met zijn mobiele telefoon een foto. Een andere arts had de krant gebeld en zodoende kwam de patient er zelf ook achter. De patient is de eigenaar van een stripclub. In een weddenschap voor 500 pond had hij de tattoo laten zetten.