Speel zelf mee op de Olympische Spelen!

maandag 7 april 2008

Ex van Clooneys verloofde: "Ze is zalig in bed"


De ex-vriend van George Clooneys verloofde Sarah Larson meent dat de filmster magische seks zal hebben met haar. Rockmuzikant Tommy McKaughan kende zelf zes jaar lang wilde passie met Sarah en vertelt hoe ze hem betoverde met seks in de bossen.

Larson, die als dienster werkte toen ze Clooney ontmoette, is naar verluidt in het geheim verloofd met de acteur die meermaals tot de meest sexy man ter wereld werd verkozen.

Liefdeszalfjes
McKaughan: "Ze maakte liefdeszalfjes waarmee ze mijn hele lichaam inwreef. Daar kan geen man aan weerstaan. George zal zich in de zevende hemel wanen. Sarah is een echt hippiemeisje: zeer ingenomen met spirituele, mystieke zaken, van kristallen tot tarotkaarten en 'healing'. Behalve haar heksachtige charme is ze ook een bijzonder leuk meisje zonder remmingen. Er is niets dat ze liever doet dan naakt in het bos gaan lopen. Daar hebben we ook onze wildste nachten beleefd".

Wild
Mijn beste herinneringen aan haar zijn die van toen ik haar slaapkamer binnenkwam en haar naakt op het bed aantrof, omringd door kaarsen. Dan beval ze me te gaan liggen en begon ze allerlei oliƫn te mengen die ze dan langzaam op mijn lichaam smeerde. Ik werd er wild van. Dat was een grote passie van haar, en ik ben zeker dat ze dat ook met George zal doen".

Ontmaagd
Volgens McKaughan, die niet alleen graag uit het bed klapt maar zichzelf en passant ook op de borst slaat, zal Clooney kunnen genieten van de ervaring die hij en Sarah hebben opgebouwd. "De eerste keer dat ik Sarah zag, stond mijn hart stil. Ze heeft een aura... en een waanzinnig figuur. We hebben samen onze maagdelijkheid verloren en vanaf dat moment waren we wild van elkaar. We hebben echt alles samen geprobeerd".

zondag 6 april 2008

IJsstokjesboot vertrokken naar Amerika


URK (ANP) - De zelfgebouwde ijsstokjesboot van de Emmeloordse Amerikaan Robert McDonald is zondagochtend eindelijk vertrokken. Het schip zou eigenlijk zaterdag al vertrekken vanuit de haven van Urk om via dezelfde route als de Noormannen naar Amerika te varen.

Het oponthoud was volgens McDonald te wijten aan onvoorziene logistieke problemen met de bevoorrading. De replica van een Vikingschip vaart vanuit Urk naar Wieringen, een van de eerste tussenstops waar de Vikingen ooit ook aanmeerden. Van daaruit leidt de tocht naar Londen.

McDonald was met 5000 scholieren ruim vier jaar in de weer om zijn schip van vijftien miljoen ijsstokjes gereed te maken voor de grote reis over de Atlantische Oceaan. Vanuit Nederland vertrekt hij met zijn internationale bemanning naar Key West in Florida. In 2005 haalde McDonald het Guinness Book of Records, omdat zijn schip anderhalf uur bleef drijven.