Speel zelf mee op de Olympische Spelen!

donderdag 17 januari 2008

Treinreiziger plast over medepassagiers


Arnhem - In Arnhem is woensdagavond een 65-jarige man uit die plaats door de politie aangehouden, nadat hij in de trein tussen Driebergen en Arnhem over twee vrouwen geplast zou hebben. Dit heeft de politie vandaag gemeld.

Ook zou hij een van hen onzedelijk hebben betast. De vrouwen waarschuwden de conducteur, die op zijn beurt de spoorwegpolitie inschakelde. De man kon op het Arnhemse station worden aangehouden. Hij is voor onderzoek ingesloten.

De achtergrond van de actie moet gezocht worden in een sexuele afwijking. Het plassen over de vrouwen is voor de man een erotische beleving en geeft hem een onterecht gevoel van macht.

woensdag 16 januari 2008

Naakte Bregje blijft laconiek onder situatie. (interview met Koen en Sander)



Bregje is zojuist gebeld door Koen en Sander van 3FM.Haar telefoonnummer staat op internet en ze blijkt een ware hit. Ze neemt de telefoon nog wel op maar onder een valse naam. Onder andere Mc Donalds, "met de Hema" of paardenfokkerij het bultje. ondanks dat ze met haar mooie borsten op internet staat blijft ze vrolijk klinken. Ze is wel bezig om haar nummer te veranderen en de foto's zijn al van Hyves af. Koen en Sander beloven haar dat de hype over een week over is. En inderdaad, als je ze 1 keer gezien hebt is de lol er wel vanaf.